Idag har det varit en sååå bra dag! Jag mår så bra! Jag har ”jobbat” hela dagen, åh nu vill jag säga alla tankar på samma gång med jag ska försöka fatta mig kort 😀

Idag har jag målat om i sovrummet, det har fungerat bra och jag har i lugn och ro kunnat hålla mig till mitt vanliga dagsschema. Ätit bra mat, vilat, jobbat och skött om djuren. Ingen stress, inga krav, inte för mkt intryck, allt förutsägbart. Mumma!

Att jag kunde lyssna på radion i bilen, handla allt som stod på lappen i affären och dessutom prata ett telefonsamtal med min mor utan att jag blev trött är ett kvitto på att veckan och dagen fungerar! Att inte behöva kämpa mot alla frustrerande starka irritations-känslor var och varannan förändring är såå skönt. Jag kan njuta. Slappna av.

Det är så tyst och lugnt här i skogen där vi bor, vi har lagom mkt härliga djur och allt känns så bra! Jag har ett fantastiskt piano, eldstäder att kura framför och min underbara sambo som jag älskar så. Jag har allt jag behöver för att må bra. Jag måste bara lära mig göra vardagen i rätt komposition så ofta jag kan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s