Idag gör jag det som jag alltsom oftast gör, är hemma och lyssnar på musik.
På Torsdag startar en ny steppkurs. Jag har betalt in avgiften för länge sen, det har redan gått två stycken kurser som jag inte lyckats ta mig dit på. Ganska deppigt.
I gymnasiet så steppade vi en termin och det var så himla roligt! Jag fick till och med beröm för hur bra rytm jag hade:) Sen dess har jag varit sugen på att börja dansa igen och nu har det kommit en superbra danslärare till stan! Det är ett så himla bra tillfälle. Men jag får inte ihop det, energin räcker inte till. Jag går inte ens på repen med bandet längre, det var så länge sen nu. Jag har skrivit upp mig på en spelning men antagligen kommer jag psykbryta innan och behöva sjukanmäla mig som vanligt.

Jag vill också gå på en kort berättarkurs, men jag vågar inte ens anmäla mig för att den är i Stockholm. Med mina senaste misslyckanden att försöka göra något där så känns det som att det inte är någon idé att försöka ens. Jag vill ju försöka, men det känns som att jag fumlar i mörkret. Jag vet inte vad det är jag behöver göra annorlunda.

Jag ska träffa psykologen på Onsdag, då ska jag fråga om varför mina planeringar inte räcker. Vad det är som är fel.
Jag går med hörselskydd dygnet runt nu, för att jag inte orkar ljud. För att spara energi. Det är sjukt.
Livet är inte så deppigt som det låter, jag är en mkt glad människa, men saker krånglar och jävlas så mycket och det börjar göra mig förbannad. Hur länge ska jag behöva vänta på den där utredningen för att förhoppningsvis få veta vad det är för fel på min hjärna? Det känns som att livet rullar förbi och jag sitter och väntar och tittar på.
Jag vill ju. Jag vill plugga nu, jag vill resa med min pojkvän, gå ut ibland, orka vara följsam när vi ändrar något, bilda familj. Jag vill att vardagen ska funka.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s