Jag spenderar ganska mycket tid hos min fina pojkvän, och där kan jag inte logga in på min mail så därför blir det inget bloggande på länge ibland.

Så ibland blir det långa uppehåll.

Den här veckan har jag sytt kläder, jättefina kläder i linne – ocb bomullstyger. Jätte, jättemycket har jag sytt, för det är så kul!
I Tisdags var jag hos psykologen och nu gäller det verkligen att hålla mina rutiner och INTE köra på så att jag blir utmattad. Jag mår så himla bra nu, men blir väldigt lätt jättetrött. Det är väldigt lätt att hamna i gamla vanor, men jag ska verkligen vara förälder åt mig själv och sköta rutiner, mat, och ta hand om mig så att jag mår bra. Det finns lixom inget annat alternativ, skulle jag missköta mig så kommer jag att må väldigt dåligt och tappa minnet, koncentrationen, tålamodet, allt..
Förutsägbarhet, planering, reservutgångar och hörselskydd är A och O för min hälsa.
Förutsägbarhet blir viktigare och viktigare. Jag märker hur otroligt mycket energi som går åt när jag inte vet vad som kommer ske eller vad jag ska göra eller bete mig. Då känner jag mig så starkt orolig och blir lätt irritabel.
Genom att ta reda på detaljer som jag känner att jag behöver veta, fråga och förbereda mig så sparar jag energi och jag får en mycket trevligare upplevelse!
Pusselbitarna faller på plats!

Social interaktion, långa arbetsuppgifter, sorl, tidspress, hålla många bollar i luften, impulsivitet, krav, bullriga ljud, höga ljud, ljud från människor = trött hjärna = ljudkänslighet, irritabilitet, dålig koncentration, glappande minne, oroligt känsloliv, en känsla av att inte vara mig själv. Det tar stopp helt enkelt och jag blir jääääättetrött.

Nu förstår jag varför jag gjort som jag gjort i mina dagar, det är en otrolig lättnad att veta.

Nu väntar jag på den neropsykiatriska utredningen. Den ska eventuellt bli av redan i April/Maj! Jag längtar verkligen, vill veta vad det är som inte stämmer hos mig och varför jag inte kan börja jobba efter 3 års sjukskrivning. Jag mår ju så himla bra, men snubblar hela tiden och det GÖR ONT!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s