Ibland glömmer jag bort att lyssna på musik. Det är ju tråkigt, för jag har märkt att jag har typ ingen vidare styrning om jag inte lyssnar på musik. Det känns som om jag får en massa onödiga reaktioner på massa onödiga situationer.
Men orkar jag lyssna på musik så orkar jag styra mina reaktioner på situationer som jag ibland inte är så bra på att hantera för att min hjärna är -hjärntrött-. Antar jag. Eller så bara är det sån jag är. För att jag är jag.

När jag orkar så orkar jag det mesta. Jag har noll uthållighet, men jag kan orka vara trevlig mot folk.
Men orkar jag inte, så bryter jag ihop och förvandlas till en liten gråtande boll på golvet. Kanske inte framför folk, men när jag smugit mig in på toaletten, eller bortom synhåll.
Hur dumt jag än tycker att det är och hur lite jag än vill det, så är det så det är. När energin är slut så är den det och då orkar jag ingenting.

Jag är så extremt avundssjuk på människor som har energi. Som orkar umgås, jobba, göra roliga saker. Som orkar åka buss utan att det har ett högt pris.

För kanske något år sen så köpte jag ett par hörselkåpor. Det dröjde inte speciellt länge tills jag började använda dom ganska konstant.
Numera går jag med hörselkåpor i princip jämt och när jag inte kan ha dom så har jag kört in silikonproppar i öronen. Det är enda chansen. Dock gör det ont i öronen efter ett tag och jag måste nog lufta lite ibland.
Snart fyller jag 30 och då ska jag köpa ett par riktigt snordyra, gjutna hörselskydd åt mig själv. Ett vapen i kampen mot ljud.

Jag. Ska. Vinna.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s