Jag brukar inte betrakta mig som en person med glappande på – och avknapp. Men ibland undrar jag, alltså…
I morse var jag tvungen att sparka igång en tvåltillverkning, jag hade planerat för den sen några dagar och redan igårkväll plockade jag fram ingredienserna för att det skulle vara lättare att komma igång.
Tvålen blev klar. Även  tvätten blev klar, och lunchen. Cykeltur med ärenden blev klar – stannade och kikade på hästar, pratade med gamla bonden, hundpromenad blev klar och sist men inte minst så städade jag hönshuset också.
När jag kom in och hade duschat så torkade jag golven med, dom  var så grusiga och skitiga så jag kunde inte låta bli.
Jag la mig tidigare idag och skulle vila, men det bara rusade inom mig och jag kände mig så himla krypig i kroppen, ville bara ut och jobba och få det gjort! Det var inte så att jag skyndade mig på något vis, utan jag hade ingen ro i kroppen att sitta still helt enkelt. Det var väl solen, tänker jag, som lyste gött över dalen!
Och en bra skiva i lurarna är alltid bra draghjälp.

För att få lite perspektiv så brukar jag orka som mest att städa hönshuset på en dag. Eller tvätta på en dag. Eller städa inomhus en dag.
Nu har jag verkligen fått en rehgabiliterad hjärna!

Ibland har jag lixom mina race. Det är sjukt skönt, tanken slog mig till och med förut att ”vad ska jag göra resten av veckan?”. Haha! Vad härligt! Tänk om jag är ikapp!?
Mitt schema är ju fullt, så jag vet att det finns att göra, men nu har jag jobbat så bra hela veckan så jag kan välja vad jag ska göra resten av veckan.

Jo, hjärnan brinner ju förstås nu efter denna fullspäckade dagen. Men jag tror det kommer gå bra. Dvs att jag inte har tagit ut av morgondagens energi, utan bara gjort slut på dagens.

Trevlig afton, allesammans!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s