Jag har varit hos min fina syster i en vecka nu.
Det var en tuff start med en lång tågresa hit till norr som krävde mycket sömn på helgen som återhämtning – men annars så har aktivitetsnivån varit helt perfekt här. Vi har gjort något enstaka varje dag och jag har kunnat fylla på energi eller gå hem när det har behövts.
Jag har helt fokus på mina energinivåer, vilar ofta, gör lagom aktiviteter. Använder hörselskydd när jag känner att det behövs. Det gör verkligen stor skillnad. Jag mår så mycket bättre. Jag har bakat bröd, äppelpaj, knäckebröd, skött om lite disk, vi har varit på relaxavdelningen på badhuset, tagit en tur med bilen i det fina norrländska landskapet.

Här i lägenheten så är det dessutom så rent och fint och ordningsamt, och jag märker hur mycket en lugn och problemfri omgivning gör för mitt välmående, haha!
Inga problem att lösa – inget att lista ut – ingen hjärngympa… En sann vila för hjärnan. För hjärnan börjar brinna vid minsta ansträngning och när jag känner att luften går ur mig då är det vilodags. Direkt. Då räcker det med en stund, sen är jag i bra energinivå igen! Jag ska verkligen försöka hålla detta nu! Känna efter hela tiden och vila ofta. Skydda mig från oljud och stimmiga miljöer, stress och allt som kör slut på hjärnan. Det är enda vägen till välmående.
Flygturen som väntar imorgon kommer dock att innehålla endel oförutsedda händelser eftersom jag inte har flugit den sträckan innan. Det kan nog hjälpa att göra ett schema för flygresan, faktiskt. Bra idé. Det ska jag göra. Det är så himla härligt att slippa oro och stress så långt det går.

Så det är en jättefin semester jag har. Perfekt, och jag tycker så mycket om att umgås med min syster ❤
Vi har mest varit i lägenheten och pysslat lite och vilat mycket. Hehe, vi är lika på det sättet, min syster och jag, att vi är väldigt kreativa och vi blir fort trötta:)

Annonser

2 reaktioner på ”Aktivitetsnivå och omgivning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s