Augusti har varit mycket, mycket krävande. Jag har väldigt lite energipengar kvar nu. Jag pendlar mellan att få lust till att gå ut i skogen eller göra något enkel grej i trädgården för att 4 sekunder senare bli fullkomligt tom inombords och bara orka ta mig till sängen för att sova lite.
Imorrn kommer det kännas bättre och succesivt kommer jag vila upp mig nu. Det vet jag, för nu har jag inga stora krävande planer på väldigt länge.

Samtidigt som jag haft så roligt i Augusti, så har jag hela tiden pendlat ganska mycket. Från glädjerus till att knappt orka laga mat. Den senaste veckan efter min festival så har jag varken städat eller tvättat, däremot byggde jag ett ankhus, hihi. Det var kul och det gav lite energi, men att inte riktigt veta hur jag skulle bygga det krävde mycket tankekraft. Eftersom jag inte haft några andra måsten så har det varit okej.
Nu är ankorna ute och glada, det känns bra. Nu har jag bara kvar att sälja lite djur, inget mer ska byggas eller snickras. Såå skönt!

Nu ska jag strax ta en kvällsrunda med hundarna. När jag är så trött som jag är idag, så brukar jag sällan gå så jättelångt med hundarna (inte över en halvtimme). Det är för att först kan det kännas väldigt uppiggande med en promenad, sen slår det om helt och mina ben orkar knappt bära mig. Då får jag ibland sätta mig på en sten eller i vägkanten och vila lite, sen kan jag gå vidare.
Jag vet inte själv riktigt om det är så pga att jag ”pressar” mig och inte känner att jag är trött, eller om det faktiskt är så att energin toppar och dalar. Energi är ju olika hormoner och signalsubstanser som åker runt, om jag förstått det rätt. Det här ska jag nog fråga min psykolog om vid nästa session.
Jag har väldigt sällan en jämn nivå överhuvudtaget. Om jag åker och handlar och min hjärna blir väldigt belastad av alla ljud och intryck och det känns som att jag är helt mosig i skallen – om jag hör en bra låt då så kan jag bli fullständigt superglad och under en kort stund uppleva att jag har fullt av energi! Sen dalar det igen.

Hursomhelst. Imorrn är sista dagen på denna månaden och min handläggare på AF skulle höra av sig innan månadens slut, så jag antar att hon kommer att höra av sig imorrn för att ge mig en ny tid till ett möte med en av deras specialister för att utreda vad som kan funka för mig att praktisera med. Oj, vilken lång mening 😉

Jag ligger efter med att betala hyran, räkningen och imorrn är tredje försöket att ta mig till socialen för att söka försörjningsstöd (först glömde jag bort ett möte och sen kom den där getincidenten).
Det är roligt när det är roligt, men allt annat i livet hamnar på efterslänten när roliga aktiviteter tar upp min tid och energi så att jag inte orkar eller helt enkelt glömmer bort viktiga saker!
Kanske skulle det fungera bättre att ha någon slags översiktskarta? Så att jag kan se helheten på mitt liv så att jag inte glömmer bort hälften. Jag tror det är lättare också att komma ihåg om jag ser en bild istället för att ha det i huvudet.

Är det någon av er läsare som har någon strategi för hur ni kommer ihåg och planerar vardagen och livet? Svara gärna i kommentarsfältet!

Ha en trevlig kväll!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s